dimarts, 1 d’agost de 2017

El Foto Fòrum Informal - agost 2017


Autor del cartell: Josep Maria March Adell
Moderador: Antonio Limpo

Hola mosses i mossos, i jovenazos de la tercera edat.

Amb aquest cartell queda convocat El Foto Fòrum informal per al dia 3 d'agost a les 18:30 (més o menys) sota la placa fotoelèctrica gegant del Fòrum. Començarà en el moment en què siguem dos o tres i acabarà en el moment en què ens vingui de gust deixar-ho. Els que arribin més tard s'aniran unint al grup, i els que vulguin anar-se'n abans ... ells sabran per què

M'han suggerit, jo crec que amb molt d'encert, que expliqui una mica "això de Foto Fòrum Informal", ja que hi ha amics que encara no han tingut l'ocasió d'acudir a un, som-hi ...

Quan fèiem el F.F. a Can Felipa, seguíem per imposició el calendari escolar, quedant penjats els mesos de juliol, agost i setembre. Us podeu imaginar com uns enganxats al F.F. patien el síndrome d’abstinència ... insofrible.

Per això se'ns va acudir fer un pel nostre compte, sense el patrocini de Can Felipa i sense local, d'aquí la idea de fer-ho a la fresca. El primer va ser al mes de juliol i al parc de la Diagonal ... ens ho vam passar tan bé que vam decidir repetir al setembre, deixant agost per les vacances familiars ... que no tot va a ser vici.

Això s'ha repetit amb més o menys continuïtat, però sempre amb la mateixa il·lusió. I com tot és millorable en aquesta vida, els últims F.F. ens vam reunir en una terrassa de la Vila Olímpica amb begudes fresquetes per fer més grata, encara, l'ocasió.

Des que Carol i l'Associació Veïns Gran Via Espronceda Perú ens cedeixen el local per al nostre entreteniment fotogràfic, juliol està cobert, però agost i setembre no i la novetat d'aquest any és que anem a convocar un F.F. Informal per a agost, a veure com resulta. El lloc, a l'ombra i de cara al mar, promet.

Com sempre cal portar una foto impresa, però aquest any, jo penso portar a més una nevereta amb CocaCola, aigua i cerveseta, si algú vol aportar alguna cosa més (gots de plàstic, tovallons de paper, patates fregides, més beguda, una sala inflable amb aire condicionat ...) 😊 que no es talli, serà recompensat amb el nostre agraïment etern.

Ens veiem a l’agost davant la mar Mediterrània 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada